АссоциацияАсоціація «Біржові та електронні майданчики» спільно з Асоціацією «Союз бірж України», Українською Асоціацією скрапленого газу та Асоціацією «Об’єднання операторів ринку нафтопродуктів України» надіслали лист-звернення Міністру енергетики та вугільної промисловості України Юрію Продану з пропозиціями щодо проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про організацію та проведення з продажу нафти сирої, газового конденсату власного видобутку та скрапленого газу».

Розроблена спільна пропозиція від учасників ринку енергоресурсів, а також профільних торгуючих організацій має на меті забезпечення конкуренції на ринку, прозорість реалізації державної сировини, наповнення бюджету країни та прозорість ціноутворення на ринку нафтопродуктів.

Асоціація «Біржові та електронні майданчики» звертається з проханням до Уряду прислухатись до думки експертів та учасників ринку енергоресурсів та врахувати запропоновані зміни до проекту постанови Кабінету Міністрів України « Про організацію та проведення з продажу нафти сирої, газового конденсату власного видобутку та скрапленого газу».

1

Лист-звернення профільних асоціацій до Міністра енергетики та вугільної промисловості України (.jpg)

Прес-центр Асоціації «Біржові та електронні майданчики»

Поширити: